AUTTALENT 2023

A beérkezett pályázatok jelenleg feldolgozás alatt állnak!

Alapítványunk 2021-ben indította első tehetséggondozó programját, autizmus spektrum zavarral élő gyermekek és fiatalok számára. Az AUTTALENT 2021 pályázat célja volt, hogy képességeik kibontakoztatása révén segítse az érintett fiatalok integrációját, továbbá az autizmus spektrumállapot széleskörű megismertetése, a befogadás és az elfogadás elősegítése, a tehetséges fiatalok összekapcsolása olyan szervezetekkel, személyekkel, akik segíthetik fejlődésüket. 

A tehetséggondozó programra olyan autizmus spektrum zavarral élő, 6-30 éves korú gyermekek és fiatal felnőttek jelentkezhettek, akik valamilyen kiemelkedő képességgel, tehetséggel rendelkeznek.

A pályázat benyújtásával az alábbi területekre volt kérhető támogatás: zene, képzőművészet, egyéb művészeti ágak (mozgókép, fotó, stb.), sport, tudomány (kutatás, fejlesztés, innováció) számítástechnika, valamint a tehetség kibontakoztatását segítő mentori, pedagógiai, egyéb támogató tevékenység, terápia.

Az igényelhető támogatás mértéke 100.000 Ft-tól, 1.000.000 Ft-ig terjedhetett.

A nyertesek fejlődéséről, és eredményeiről 2024-ben folyamatosan beszámolunk a közösségi média felületeinken.

Megérteni. Elfogadni. Feliratkozni.

Szeretnénk megosztani Veled, ha épp valami fontos ügyön dolgozunk. Segíted munkánkat, ha feliratkozol e-mail értesítőnkre!

*