AUTTALENT 2021 - Kuratórium

Takács Ákos

M15 Project ügyvezetője, a Pilvaker megálmodója

Takács Ákos az M15 Project alapítója és ügyvezetője, azonban sokan ismerhetik úgy mint a Red Bull Pilvaker ötletgazdája és főszervezője. 

Pályafutása kevés állomásból, azonban annál nagyobb mérföldkövekből áll. Már az egyetemi évei alatt a Red Bull Hungária Kft. Student Brand Menedzsereként dolgozott, megmászva a ranglétrát 2015-re pedig Marketing Menedzseri kinevezésben részesült. Kevesebb mint fél éve, 2022 őszén megérett a változás, a Red Bull-t az M15 Project váltotta, csengése pedig ismerős lehet a Pilvaker rajongók számára. 

Az M15 csapat misszióját és feladatkörét érdemes aszerint megközelíteni mint komplett kihelyezett marketing osztály, mintsem klasszikus értelemben vett kreatív ügynökség. Az állandó csapat létszáma kiegészül az évek alatt összeszokott stratégiai partnerekkel és alvállalkozói körrel. Velük együtt rendkívül változatos megbízásoknak tesznek eleget izgalmas hazai és nemzetközi ügyfelek megkeresésére egyaránt. A komplett márkaépítő stratégiák megalkotásán és kivitelezésén felül foglalkoznak video és reklám gyártással, arculattervezéssel, online kampány aktivációval, rendezvényszervezéssel, digitális marketinggel stb. 

A „Petőfi menedzsereként” emlegetett marketingszakember ilyen formában folytatja a jó ötletek és erős koncepciók életre keltését. Mostantól több márka mondanivalóját hallhatjuk és láthatjuk Ő és csapata által elmesélve.

Megérteni. Elfogadni. Feliratkozni.

Szeretnénk megosztani Veled, ha épp valami fontos ügyön dolgozunk. Segíted munkánkat, ha feliratkozol e-mail értesítőnkre!

*