AUTTALENT 2021 – Együtt a tehetségekért!

Alapítványunk tehetséggondozó programot indít, autizmus spektrum zavarral élő gyermekek és fiatalok számára. Az AUTTALENT 2021 pályázat célja, hogy képességeik kibontakoztatása révén segítse az érintett fiatalok integrációját, továbbá az autizmus spektrumállapot széleskörű megismertetése, a befogadás és az elfogadás elősegítése, a tehetséges fiatalok összekapcsolása olyan szervezetekkel, személyekkel, akik segíthetik fejlődésüket.

A tehetséggondozó programra olyan autizmus spektrum zavarral élő, 6-30 éves korú gyermekek és fiatal felnőttek jelentkezését várjuk, akik valamilyen kiemelkedő képességgel, tehetséggel rendelkeznek.

A pályázat benyújtásával az alábbi területekre kérhető támogatás: zene, képzőművészet, egyéb művészeti ágak (mozgókép, fotó, stb.), sport, tudomány (kutatás, fejlesztés, innováció) számítástechnika, valamint a tehetség kibontakoztatását segítő mentori, pedagógiai, egyéb támogató tevékenység, terápia.

Az igényelhető támogatás mértéke 100.000 Ft-tól, 1.000.000 Ft-ig terjedhet.

A tehetséggondozó program 10 millió forintos tőkealapját a MOL-csoport biztosítja, mint az AUTTALENT 2021 főtámogatója. Április 2-tól az alapítvány minden gyűjtése ezt a programot támogatja. 2021. augusztus 31-én zárjuk le a gyűjtést, ezt követően véglegesítjük a program támogatására rendelkezésre álló összeget.

Az AUTTALENT 2021 teljes pályázati programja itt olvasható.

Most fesztiválozva segíthetsz!

Posztolj egy fotót a Paloznaki Jazzpiknikről, és használd a #KékSzív és az #együttazautistákért hashtaget!

Minden hashtag után a MOL és a Paloznaki Jazzpiknik is 500-500 forinttal támogatja az Együtt az Autistákért Alapítvány tehetséggondozó pályázatát, az AUTTALENT 2021-et.

Munkánkat így tudod még támogatni: